Nu står det klart – Knowit och Cybercom bildar ett Nordiskt powerhouse

för 2 år sedan


Tillsammans skapar bolagen ett Nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar med ett stort fokus på hållbarhet. Genom uppköpet får Knowit drygt 1 200 nya kollegor och ett nytt affärsområde växer fram, Knowit Connectivity.

– Jag ser med spänning fram emot den resa vi nu kommer att göra tillsammans – det blir något unikt. Det är otroligt viktigt för mig att kollegorna från Cybercom känner sig välkomna och upplever en frihet och glädje att få vara med tillsammans med oss och bilda det nya Knowit, säger Per Wallentin, koncernchef på Knowit.

Med den specialistkompetens inom mobilitet, IoT, automatisering, cloudbaserade lösningar och det växande området inom cyber- och samhällssäkerhet som Cybercom tar med sig in i Knowit stärker vi erbjudandet framförallt till kunder inom industri- och telekomsektorn väsentligt.

– Knowit och Cybercom kompletterar varandra väl och våra erbjudanden är lagom överlappande, vilket jag tror är viktigt för våra kunder. De vill se något mer än det de fått tidigare. Nu kör vi – det blir en spännande framtid vi har framför oss! säger Cybercoms vd Niklas Flyborg.

Vi på JCE ser verkligen fram emot att jobba med alla på det nya Knowit!

← Tillbaka till alla nyheter